Jobba hos oss

Bli en del av lilla björkö-familjen

Sommarjobb 2024

Nu längtar vi till varma sommarkvällar och söker efter sköningar som vill förgylla vår sommar!

Du är en social stjärna som går igång på att lösa olika problem som kan uppstå med ett leende på läpparna. I din garderob har du ett par snabba skor som gör sig perfekta en sommarkväll i trädgårdspuben.

Du ska visa en hunger på att vilja lära dig mer om mat, dryck och musik. Du vill utvecklas och bli ännu bättre, samtidigt som du är grym på att vara dig själv. Inför sommaren är vi på jakt efter:

Diskhjältar

Passar dig som gillar att hugga i, inte är rädd för att få lite skit under naglarna och ser det växande diskberget som en utmaning snarare än ett ångestmoln. Disken är som en egen liten frizon där du kan härja fritt så länge du håller ett högt tempo och löser din uppgift!  

Entrévärd och Plockare

Passar dig som gillar att träffa nya människor, inte är rädd för att prata med främlingar och är en optimistisk problemlösare. Du har ett par snabba skor som du gärna använder när du gör fint på borden mellan gästerna och räds inte att rycka in i disken när det behövs. 

Ålderskrav

Vissa arbetsuppgifter kräver att du är minst 18 år, men vi tycker det är viktigt att man ska kunna få sommarjobba även om man är yngre. Du måste dock ha fyllt 16 år.

Hos oss har vi högt till tak, inga kônstigheter! Alla är lika viktiga, oavsett om man plockar disk, serverar artister i logen eller langar drycker i baren.

Helger 5/7-4/8 är det som gäller.

För oss är det viktigt att vi alla klickar, så hör av dig så får vi chansen att lära känna varandra!  Sista ansökningsdag är den 31/3 och vi kommer att höra av oss till alla som sökt under april månad.