konsertsommar 2024

5 unika konsertkvällar i det lilla formatet

Ellen Krauss

Med en unik blandning av pop, indie och singer-songwriter-element har Ellen skapat en musikalisk resa som inte lämnar någon oberörd.

Välkommen till premiären av Konsertsommar 2024!

Det är inte varje dag en Texas-via-Missouri artist med feta gitarrer och slagkraftiga refränger väljer att starta sin Europatuné hos oss. 

Magnus Betnér, André Wickström, Christoffer Nyqvist och Kirsty Armstrong – alla på en pangkväll!

Hästpojken

Hästpojken gör bara ett fåtal utvalda spelningar i sommar så missa inte chansen att se dom hos oss

The Soundtrack of Our Lives

The Soundtrack of Our Lives gör ett unikt stopp hos oss efter återföreningen

Praktisk info inför sommarkonserterna

Den lilla trädgårdspuben arrangerar spelningar under bar himmel. Det innebär att man får klä sig efter väder och att bekväma skor som klarar av livet på landet är att föredra!

Tider

17:30 Lilla Björkö öppnar
19:00 Eventuellt förband
21:00 Huvudakten går på scenen
23:00 Bussarna går hem
00:00 Lilla Björkö stänger

Biljett

Du behöver inte skriva ut din biljett, men du behöver kunna visa upp den i en mobil med en så pass hel skärm att vi kan scanna in den.

Åldersgräns

Barn och unga under 18 år är varmt välkomna i målsmans sällskap. Barn som fyllt sju år behöver en egen ordinarie biljett. Hos oss ska det vara enkelt att gå på konsert och alla är välkomna. 

Paraply

Är strängeligen förbjudet! …av den enkla anledningen att det skymmer sikten för dina konsertkompisar som hamnar bakom.

Cykelparkering

Det finns ett oändligt antal cykelpakeringsplatser så vi vill uppmuntra alla som kan att ta stålhingsten ut till oss.

Bilparkering

Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser på Lilla Björkö. Självklart finns det parkeringsplatser för funktionshindrade i nära anslutning.

Vi kan tipsa om att parkera på Björsäters IFs parkering som ligger 1 kilometer från Lilla Björkö. Ta på ett par sköna skor och njut av promenaden – det har ingen dött av!

Mat

Vi serverar enkel mat tillagad från grunden med ärliga råvaror från våra grannar. I sommar kommer vi att servera en meny med festivalkänsla där olika leverantörer kommer att gästspela hos oss.

I någon av våra barer köper du matbiljetter som du i lugn och ro, när du bli hungrig, byter in mot valfri mellanrätt i uteköket. Hur enkelt som helst – helt utan förbokning! 

Fullständiga rättigheter

Vi har en bar som serverar allt från lokalproducerad must till microbryggd öl och naturviner. Drycken är precis lika viktig som maten för oss vilket innebär att vi gärna samarbetar med nya bryggerier och mindre vinimportörer i vår närhet.

Specialkost

Det finns både vegetariskt och vegansk alternativ. Att lösa laktos- och glutenfri mat är heller inga bekymmer!

Har du några andra allergier eller preferenser och känner dig osäker så får du gärna höra av dig till oss. Vi brukar kunna lösa det mesta.

Konsertbussen

Mer information om konsertbussarna, vart ifrån de avgår, hur man bokar och vad den kostar släpps i början av 2024. 

Långväga gäst?

För dig som önskar boka boende i samband med en konsert på Lilla Björkö har vi samlat en lista mer erbjudanden från våra vänner i närområdet.